Siyah Xiaomi Mi Mix, kolay bir şekilde beyaz versiyona dönüştürülüyor

Siyah Xiaomi Mi Mix sahibi, oldukça basit bir yöntemler cihazını parlak beyaz renge dönüştürüyor.

Xiaomi, akıllı telefon pazarının önemli firmalarından birisi ve bir çok yeni modelini 2016 sonlarında satışa çıkarmıştı. Baktığımızda bu cihazlar arasında Xiaomi Mi 5S ve Mi 5S Plus yanı sıra Xiaomi Mi Note 2 resmi olarak duyurulmuştu. Sadece bu modellerle de sınırlı kalmayan firma, ayrıca Xiaomi Mi Mix adındaki bir konsept modelini de pazara sundu.

Xiaomi Mi Mix, tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu cihaz %90'a varan ekran / gövde oranına sahip ve ayrıca diğer donanım özellikleri de üst seviye olarak geliyor.

Aylık sadece 10.000 adet Mi Mix üreteceğini açıklayan Xiaomi, bu akıllı telefon modelini sadece Çin'de satışa çıkartırken, cihaz siyah renk ile satışa çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde CES 2017'de sahne alan Xiaomi, düzenlediği etkinlikte Mi Mix'in ayrıca Pearl White olarak beyaz renkli versiyonunu da resmi olarak duyurdu.

Bu renk de Çin'de satışa sunulacak ve merakla beklenirken, Çin'den gelen bir haber oldukça ilginç. Weibo üzerinden bir kullanıcı siyah renkli Xiaomi Mi Mix'i Pearl White renkli versiyona dönüştürüyor. Baktığımızda biraz işçilik ile oldukça başarılı bir sonuç ortaya çıkmış.

Xiaomi Mi Mix, 6.4" büyüklüğünde 2040x1080 piksel çözünürlüğünde Full HD dokunmatik ekran, 4GB / 6GB sistem belleği, 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özellikleri ile sunulmuştu.

Whatsapp