Siri'ye para gönder deyin ve İşCep'le kolayca havele gerçekleştiriln

Artık Türkiye İş Bankası müşterileri Siri'ye para gönder diyerek tanımlı hesaplara çok şekilde EFT işlemi gerçekleştirebilecek.

İnternet bankacılığı uygulamalarını son dönemlerde sıklıkla güncelleyen ve yeni özelliklere kavuşturan Türkiye İş Bankası, artık Siri ile birlikte EFT işlemi yapıp para göndermenize olanak tanıyor.


Daha önce Apple'ın popüler servisi “iMessage” üzerinden para gönderme hizmeti sunan uygulama, kazandığı Siri özelliğiyle birlikte iOS kullanıcılarının kalbini çalmayı başarmış gibi duruyor. İşCep ile Siri'yi kullanmak için uygulama içerisindeki tanımlı hesaplar bölümüne hesap bilgilerinizi girmeniz gerekirken, daha sonra Siri'ye vereceğiniz para gönder komutuyla birlikte tek seferde 500 TL'ye kadar para gönderebileceksiniz.


Siri ile İşCep üzerinden havale işlemini gerçekleştirmeniz için iOS 10 yada daha üzeri bir işletim sistemini kullanıyor olmanız gerekirken, İşCep uygulamasının da en güncel sürümünü telefonunuzda barındırmanız gerekiyor. Bu hizmetin kullanılması için Siri menüsüne girip İşCep uygulamasını kullanmanız için izin vermeniz gerektiğini unutmayın.


Siri ile gerçekleştirilen havale işlemleri için İşCep’ten havale işlemi ücreti tahsil edilmektedir.

Whatsapp