Şimdi de iPhone 6 Plus patladı

Yanan bir akıllı telefon haberi de iPhone 6 Plus olarak İngiltere'den geldi...

Akıllı telefonlar mobil cihazlar olduklarından bataryalar ile birlikte gelmekteler ve bu bataryalar bazen istenmeyen olayların da yaşanmasına neden olabiliyor. Son günlerde gündemde Samsung'un Galaxy Note7 akıllı telefon modeli yer alırken, geçtiğimiz ay içerisinde duyurularak pazara sunulan akıllı telefonun çıkışı ile birlikte batarya fiyaskosu patlak vermişti.

Samsung, Galaxy Note7 akıllısının bataryasında problem olduğunu kabul etmiş ve tüm dünya genelinde cihazının satışlarını durdururken, ayrıca satılan sorunlu modellerin de değiştirilmesine karar vermişti.

Geçtiğimiz gün sizlere bir başka patlayan ve yanan akıllı telefon olarak iPhone 7 Plus'ın haberini sunmuştuk. Samsung'un en güçlü rakibi olan Apple,geçtiğimiz ay iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile yeni akıllı telefon modellerini sunmuş ve kısa süre içerisinde de ilk yanan iPhone 7 haberi karşımıza gelmişti.

Apple'ın cihazlarından birisi için daha benzer bir haber geldi. Olay bu sefer İngiltere'de yaşanmış. Burlington County'de yaşayan bir öğrencinin pantolonunun arkasında duran bir iPhone 6 Plus yanmış. Baktığımızda pantolonun arkasında cihazın yaptığı hasar görülebiliyor.

Cihazın ders sırasında yandığı ve sınıfta bulunan diğer öğrenciler tarafından da olayın görüldüğü kaydediliyor.

Apple konu ile ilgili olarak açıklama yapmayı reddederken, cihazın nasıl yandığı konusunda inceleme yaptığı da ifade ediliyor.

Whatsapp