Şimdi de akıllı tuzluk ürettiler

Akıllı kavramı yavaş yavaş hayatımızda her alanda karşımıza çıkmayı başarıyor. Şimdilerde ise bir Indiegogo projesi olan akıllı tuzluk modeli Smalt karşımıza çıktı.

Cep telefonlarının kazandığı akıllı kavramının ardından yavaş yavaş her sektörde bu kavramla karşılaşır oldu. Akıllı saatler, akıllı arabalar ve akıllı hoparlörlerden sonra şimdide hayatımıza akıllı tuzluklar merhaba demeye hazırlanıyor.

Bu akıllı tuzluklar cep telefonlarınız ve tablet bilgisayarlarınız ile Bluetooth ile Wi-Fi bağlantıları üzerinden irtibat kurabilecekken, dilerseniz yemek yerken Bluetooth hoparlörü sayesinde müzik çalabilecek ve LED ışıklarıyla sofranızı aydınlatıp oldukça şık bir ortam yaratabilecek.

Ayrıca Smalt isimli bu tuzluk ses kontrolü özelliği ile tüm yemeklerinize belirlediğiniz oranda tuz dökebilecek. Böylece tuzu fazla kaçırdım, yemek rezil oldu gibi kelimeler artık tarihe karışmış olacak. Indiegogo üzerinden topladığı bağış ile tanıdığımız bu ürünün fiyatı çıktığında 199 dolar olacakken, şimdilerde ürüne satın olmak isteyenler ise sadece 99 dolar ödeyecek.

Smalt'ı akıllı cep telefonuna bağladıktan sonra artık cep telefonunuzu sallayarak tuz dökebilecekken, dilerseniz direk olarak akıllı tuzluk ile de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sofranızı renklendirecek olan bu akıllı tuzluk üzerinde yer alan LCD panelin üzerinden LED ışıkların yanmasını sağlayabilirsiniz.

Proje ile ilgili detaylı bilgi ve bu projeye destek vermek için:

Whatsapp