Shazam, iOS'larda çevrimdışı olarak çalışabilecek

Shazam yayınladığı yeni güncellemelerle birlikte, iOS işletim sistemli cihazlarınızda çevrimdışı olarak çalışabilme imkanı tanıyor.

Global pazarda teknoloji dünyasının bir numaralı ismi olarak karşımıza çıkan Apple firması, teknoloji dünyasının birçok farklı alanında liderlik konumunda oturuyor. Ancak gerçekleştirdiği satın alımlarla birlikte şirketin etki alanını arttırmayı hedefleyen firma, 400 milyon dolarlık yatırımla birlikte Shazam'ı satın aldığını duyurdu.

Bir yandan da henüz satışı resmi olarak gerçekleştirilmeyen sadece duyurulan Shazam uygulaması, güncelleme almaya devam ediyor. Bugün itibariyle tüm küresel pazarda güncelleme alan uygulama, artık çevrimdışı modda müzik tanıma imkanını sizlere tanıyor. Yani artık internetin olmadığı yerlerde bile kullanılabilen uygulamayı bir müziği tanımak isterken Wi-Fi ve mobil ağ bağlantınız yoksa kolayca sorgulayabileceksiniz.

Uygulama üzerinden çevrimdışı sorgulama işlemi gerçekleştirdiğinizde, uygulama bu şarkıyı kayıt altına alacak ve internete bağlandığınızda sizlere hemen bildirim olarak parça hakkındaki tüm bilgileri sunacak. Bunun yanı sıra Shazam uygulamasını birden fazla mobil cihaz arasında kullanıyorsanız, bütün hesapları tek bir başlık altında senkronize edebileceğinizi unutmayın.

Son olarak bu güncelleme sadece App Store'daki yerini alırken, ilerleyen dönemlerde Google Play Store içinde yayınlanacak. Henüz halen uygulamayı indirmediyseniz yada güncelleme işlemini gerçekleştirmediyseniz, aşağıdaki uygulama sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Whatsapp