Sharp'tan Star Wars temalı akıllı telefon geldi

Sharp, Japonya'da yeni bir akıllı telefonunu Star Wars tutkunları için sundu.

Star Wars bilindiği üzere sinema dünyasında bir çok kez karşımıza gelen ve bilim kurgu dünyasının en çok bilinen isimlerinden birisi olurken, akıllı telefon pazarında da kullanılmaya devam ediyor. Aslında Verizon Wireless, Droid olarak Star Wars'ta kullanılan bir ismi akıllı telefon olarak bir çok kez sunmuştu.

Şimdi de Sharp'tan yeni bir akıllı telefon daha geldi ve bu yeni cihaz Star Wars tutkunlarına geliyor. Star Wars'ta karanlık ve aydınlık olarak iki taraf var ve bu iki gücün birbirleri ile amansız mücadelesi hiçbir zaman sona ermiyor.

Sharp da bu iki tarafı akıllı telefon pazarına getirdi. Teknoloji devinin yeni akıllı telefonu karanlık ve aydınlık olmak üzere iki farklı versiyon olarak geliyor. Ayrıca bu akıllı telefonu satın alanlar Star Wars: The Force Awakens filmini de ücretsiz olarak izleyebilecek.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Sharp'ın bu yeni Star Wars akıllısı 5.3" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik IGZO ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti Qualcomm'un Snapdragon 820'si olurken, bu yonga seti dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeriyor.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleğine sahip ve dahili veri kapasitesi de 32GB olurken, 22.6MP arka kamera cihazda bulunuyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş. 

Sharp'ın yeni akıllısı ön siparişe sunulmuş durumda ve dağıtımlar da 2 Aralık'ta başlayacak.

Whatsapp