Sharp'ın Yeni Akıllı Telefonları FS8016 ve FS8010 Çerçevesiz Ekran İle Geliyor

Ortaya çıkan yeni rapora göre 17 Temmuzda iki yeni Sharp modeli çerçevesiz ekran tasarımı ile beraber duyurulacak.

Sharp firmasının iki yeni akıllı telefonuna ait yeni bilgiler ortaya çıkan bir rapor ile gün yüzüne çıktı. FS8016 ve FS8010 model numaralarını taşıyan iki yeni akıllı telefon 17 Temmuz'da piyasaya çıkacak ve çerçevesiz ekran tasarımı ile yeni cihazlar Xiaomi Mi Mix 2 modeli ile rekabet içerisine girecek.

Sharp FS8016 kısa süre önce AnTuTu'yu ziyaret etti, FS8010 modeli ise GFXBench'de ortaya çıktı. Daha önceden sızdırılan teknik özellikler AnTuTu ve GFXBench listelerinde ortaya çıkan özellikler ile uyumlu gibi görünüyor.. Her iki akıllı telefonda  2048 × 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip 5.5 inç boyutunda % 91.3 ekran kasa oranına sahip çerçevesiz ekran tasarımı ile beraber geliyor.

İki akıllı telefon raporlara göre oldukça benzer özelliklere sahip olsa da işlemci noktasında birbirlerinden ayrılıyor. Raporlara göre Sharp FS8016 modelinde Snapdragon 660 işlemcisi bulunurken Sharp FS8010 modelinde ise Snapdragon 330 işlemcisi yer alıyor. Cihazlarda 64GB dahili belleğe ek olarak 4GB ve 6GB RAM bulunan iki farklı varyant çeşidi bulunuyor.

Kamera tarafında cihazlarda 12MP çözünürlüğünde çift arka kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 8MP çözünürlüğüne sahip bir kamera yer alıyor. Yazılım kısmında ise her iki yeni Sharp cihazı da Android 7.1.1 Nougat üzerinde çalışıyor. 17 Temmuzda tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği söylenen cihazların Avrupa'da satışa çıkıp çıkmayacağı şuan için belli değil. Ülkemizde görmeyi istediğimiz markalardan bir tanesi olan Sharp umarız bu yeni modelleri ile ülkemizde de akıllı telefon satışlarına başlar.

Whatsapp