SHARP FS8016 Model Akıllı Telefon Snapdragon 660 İşlemcisi İle Beraber Geliyor

FS8016 kod adı ile Geekbench performans testi üzerinde ortaya yeni bir Sharp telefonu çıktı. Ortaya çıkan benchmark sonuçlarına göre cihazda Snapdragon 660 işlemcisi bulunuyor.

Yeni bir Sharp telefonu Geekbench uygulaması üzerinde ortaya çıktı. Sharp FS8016 kod adına sahip olan akıllı telefon günümüzün güncel işlemcilerinden bir tanesini kullanıyor. Sharp FS8016 olarak adlandırılan cihaz Geekbench listesinde 4GB RAM ile birlikte Snapdragon 660 işlemcisi ile beraber ortaya çıkmış durumda.

Sharp FS8016 modeli Android 7.1.1 Nougat ile çalışıyor. Ayrıca cihaz yakın gelecekteki en iyi fiyat performans telefonlarından bir tanesi olabilir. Bildiğiniz gibi, günümüzde piyasada bulunan çok az sayıda akıllı telefonda Snapdragon 660 işlemcisi bulunuyor. Henüz yeni bir işlemci olduğu için şuan sadece Oppo R11 modelinde bu işlemcinin kullanıldığını görmüştük.

Sharp, birkaç yıl önce Aquos Crystal modeline dair haberler yayınlamıştı. Şirket şimdi yeni bir küçültülmüş çerçeveye sahip bir cihazı piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Japon OEM firması Sharp, geçtiğimiz günlerde amiral gemisi olan Aquos R'yi resmi olarak duyurmuştu. Bu yıl firma yeni amiral gemisi cihazı ile Samsung ve LG gibi büyük firmaların cihazlarıyla rekabet edebilecek seviyeye gelmişti.

Şuan için Sharp FS8016'da kullanılan RAM, işlemci ve Android işletim sistemi haricinde pek fazla bilgiye sahip değiliz. Cihazın yaklaşan tanıtım tarihine doğru sızıntı ve bilgilerin artacağına şüphemiz yok. Sharp'ın Android pazarında pek fazla yeri bulunmayabilir, ancak şirket diğer firmaların sınırlarını nasıl zorlayacağını biliyor.

Sharp ülkemizde cihazları pek satılmasa da özellikle kendi vatanında oldukça ilgi gören bir akıllı telefon üreticisi konumunda yer alıyor. Umarız ilerleyen dönemlerde Sharp telefonlarını uygun fiyat ile ülkemizde görebiliriz.

Whatsapp