Sharp Aquos 3 Modelinin En Net Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sharp'ın yeni geliştirdiği akıllı telefonu Aquos 3 modeline ait en net görüntüler ortaya çıktı.

Tayvan'daki 16 Ocak etkinliğini beklerken yaklaşmakta olan Sharp Aquos S3'ün ilk canlı görüntüleri ortaya çıkmış durumda. Sızdırılan yeni görüntülere bakacak olursak geçtiğimiz günlerde Aquos S3 modeline ait TENAA sertifika sürecinde ortaya çıkan tasarım anlayışı bu sızıntı görselleri ile uyuşuyor. Yani Sharp Aquos 3 modelinin çok büyük ihtimalle bu tasarım ile geleceğini söyleyebiliriz. Görsellerde cihazın önünde ve arkasında metal bir çerçeve arasında cam kullanıldığını görüyoruz.

Telefon ayrıca Tayvanlı iletişim komisyonu (NCC) tarafından da daha önceden sertifika almıştı. Sharp Aquos S3'ün arka yüzünde çift kamera kurulumu bulunuyor. Bu kameralar büyük olasılıkla 12 MP + 13 MP çözünürlüğe sahip olacak. Görsellerden gördüğümüz kadarıyla cihazda LED flaş ve arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor.

Cihazın ön tarafına baktığımızda ise 1080x2040 piksel Full HD Plus çözünürlüğünde 5.99 inç boyutunda bir LCD ekran paneli bizi karşılıyor. Görsellere dikkatli bakarsanız cihazın üst kısmında küçük bir çentik var gibi görünüyor. Sharp Aquos S3 büyük olasılıkla orta üst seviye arasında sayabileceğimiz Snapdragon 660 veya Snapdragon 630 işlemcisi ile güçlendirilecek. Cihazın iki farklı varyantının piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bunlardan bir tanesi 4GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip model iken diğeri ise 6GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip olan model olması bekleniyor.

Sharp, önümüzdeki hafta Tayvan'da 16 Ocakta Sharp Aquos S3 modelini resmi olarak tanıtacak. Cihazın siyah, altın ve mavi renk varyantları ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Whatsapp