Sevgililer gününde iki iPhone alana, ikinci yüzde 50 indirimli

Turkcell 14 Şubat Sevgililer günü için özel olarak hazırladığı kampanyasında, muhteşem ve sürpriz hediyelerle karşımıza çıkıyor.

Türkiye'nin lider GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Turkcell, hem sevgilisi hemde kendisini 14 Şubat'ta sevindirmek isteyenler için özel bir kampanya başlattı. 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan bu özel kampanya kampsamında sevgililerin aşkın ve tutkunun gücünü teknolojik ürünlerle hazırlamış.

128 GB kapasitesindeki iPhone 7 modelini satın alanlara 16 GB kapasitesindeki iPhone 6s modeli yüzde 50 indirimli olarak sunulacakken, bu kampanyanın yanı sıra birçok ürünü satın alana da özel hediyeler sunulacak. Örneğin Lenovo Moto Z2 Play alanlar 900 TL değerinde Insta Share Projektöre de sahip olabilecek. Samsung S8, Note 8 ya da Samsung Tab 3 Lite alanlara ise Samsung DEX hediye edilecek.

Sadece sevgilisine telefon hediye almak isteyenler için hazırlanan özel bir kampanya da bulunurken, Samsung Galaxy A8 ve GM 6 Lifecell alamların ilk 4 taksitini Turkcell ödeyecekken, iPhone 8 (256GB) sahibi olmak isteyenlerin ise ilk 3 taksiti ödenecek. Trust marka hoparlör ve kulaklık modellerinden herhangi bir tanesini satın alacaklara ise ikinci ürün herhangi bir ücret ödemeden hediye edilecek. 

Turkcell mağazaları ve www.turkcell.com.tr adresinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak kampanyayla ilgili detaylı bilgiye yine bu adres üzerinden ulaşılabilecek. Sevgililer gününe özel kampanya 15 Şubat’a kadar sürecek.

Whatsapp