Sennheiser Urbanite Kulaklıklar Türkiye’de Satışa Sunuldu

Dünyanın önde gelen kulaklık üreticisi Sennheiser, yeni Urbanite kulaklık serisini Türkiye’de satışa sundu. Sennheiser Urbanite kulaklık fiyatı ve tüm detayları..

Mükemmel ses kalitesi ile tasarımı buluşturan Sennheiser Urbanite, gece kulüplerinde yaşayabileceğiniz muhteşem ses deneyimini kulağınıza taşıyor. Derin ve etkileyici bas sesiyle kullanıcılarına en iyi ve kayıpsız müziği sunan Urbanite, farklı renkleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sennheiser’ın 70 yıllık ses tecrübesini stil ve tasarımla buluşturan Urbanite ile artık gece kulüplerine özgü, güçlü ses kalitesini yanınızda taşıyacaksınız. Derin ve etkileyici baslarının yanı sıra sizi sunduğu tüm frekans aralıklarında en temiz ve net sesle buluşturan Urbanite, dışarıdaki sesleri izole edebilme özelliği sayesinde müzikle baş başa kalmanızı sağlıyor. Kabloya entegre 3 butonlu kumandasıyla ise kontrolü parmaklarınızın ucuna taşıyor. Moda ile ilgilenen, stil sahibi kullanıcılara hitap eden Urbanite, paslanmaz çelik menteşeler, alüminyum kızaklı kapsül kaydırma bandı kullanılarak üretildiği için uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunuyor. Kolaylıkla içeri katlanabilir kulak kapsülleri ve taşıma kılıfıyla da konfordan ödün vermiyor.

Kontrol elinizde

Urbanite, Sennheiser’ın hem Android hem de iOS cihazlar için geliştirilen CapTune uygulaması sayesinde müziğinizi mükemmelleştirmenizi sağlıyor. CapTune uygulamasının çok kaynaklı müzik listeleri oluşturma, SoundCheck özelliği ile müziği dinlerken gerçek zamanlı olarak ses ayarı yapabilme, farklı ayarları A/B testi yaparak deneme, farklı müzik ve parçalar için ses profilleri oluşturma gibi özellikleri sayesinde Urbanite, sizi kişiselleştirilmiş bir müzik deneyimine davet ediyor. Apple ve Android uyumlu olarak iki farklı seçeneği bulunan Urbanite, standart kablo ve taşıma kılıfıyla birlikte sunuluyor. Dünya çapında birçok fana sahip Urbanite’ın denim, mor, siyah, kum rengi, nation olmak üzere 5 farklı rengi bulunuyor. Urbanite kulaklıklar 549,90 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Tüm Urbanite modellerini Bircom’un 4. Levent, Eski Büyükdere Caddesi No:61’deki Sennheiser Deneyim Merkezi’nde deneyebilir ve satın alabilirsiniz. Sennheiser’ın tüm ürün bilgilerine ve online mağazasına http://www.sennheiser.com.tr adresinden ulaşılabilirsiniz.

Whatsapp