Sennheiser AMBEO Smart Türkiye’de ilk kez n11.com’da Satışa Sunuldu

Sennheiser'ın en yeni kulaklığı Türkiye'de satışa sunuldu. Sennheiser AMBEO Smart kulaklık Türkiye'de ilk kez n11.com’da satışa sunuldu.

E-ticaret platformu n11.com, dünyanın ilk kompakt ve mobil 3D ses kaydı yapabilen kulaklığı AMBEO Smart’ı satışa açtı. Türkiye’de ilk kez n11.com’da görücüye çıkan kulaklık, kulakların akustik prensibine göre çalışarak sesi 3D olarak kaydediyor ve aynı kalitede müzik deneyimi sunuyor.

Sennheiser AMBEO Smart, Türkiye’de ilk kez n11.com’da satışa açıldı. Her yönden ses yakalayabilen mikrofonlara sahip kulak kapsülleri sayesinde, çevredeki tüm sesleri 3D olarak algılayan ve kaydeden AMBEO Smart, lansmana özel 100 TL indirimle n11.com’da satışa çıktı.

Kulaklıkta devrim: Binaural ses kaydı

Dünyada ilk kez iOS cihazlarla çekilen videoları gerçek 3D ses ile donatan AMBEO Smart’ın, Smart Slider kızaklı yapısı ile mikrofon duyarlılığı kullanıcıya özel ayarlanabiliyor. Durumsal farkındalık ve aktif gürültü engelleme özellikleri sayesinde çevredeki sesleri açmaya ya da kısarak müziği rahatça dinlemeye imkan sağlayan AMBEO Smart, kulaklıkta devrim yaratan 3D ses kaydetme teknolojisiyle Türkiye’de ilk kez lansmana özel 100 TL indirim avantajıyla n11.com’da satışa sunuluyor.

Whatsapp