Selfie Uzmanı Oppo F5'in Video ve Resimleri Sızdırıldı

Oppo'nun ön kamerası ile dikkat çeken akıllı telefonu Oppo F5'in Video ve görüntüleri internete sızdırıldı.

Oppo'nun ilk 18: 9 en-boy oranına sahip ekranla gelecek akıllı telefonu Oppo F5'in resmi tanıtımı yaklaşıyor. Filipinler'de sürmekte olan bir kampanya sayesinde özel bir ön kamerası ile Selfie Uzmanı olmaya odaklanan Oppo F5, yeni görüntüleri ve videosu ile ortaya çıktı.

Telefonun en yeni görüntüleri, güzel modellerin kendi özgeçmişlerini anlattığı ABS-CBN Lifestyle isimli sayfada yayınlanan bir video ile ortaya çıktı. Videoda, Oppo F5'i her iki taraftan da görebilirsiniz. Cihazın neredeyse çerçeve içermeyen 18: 9 ekranı, arkasında 20MP tek kamera ve ön tarafında 16MP çift kamera kurulumu bulunmakta. 

https://m.facebook.com/ABSCBNLifestyle/videos/1250087935137480/

Ve eğer Facebook'ta  #OPPOF5 ve #CaptureTheRealYou hashtag'larını takip ederseniz, Oppo F5 hakkında daha fazlasını görebilirsiniz. Filipinler'deki aynı reklam kampanyası, telefonun Ekim 2017'de satışa sunulacağını doğrularken, bazı kaynaklar net tarih vererek Oppo F5'in 26 Ekim tarihinde satışa sunulacağını iddia ediyor. 

Oppo F5'in teknik özellikleri hakkındaki söylentiler, henüz resmi olarak doğrulanmamakla birlikte 6 inç ekrana, 6GB RAM'e, 64GB dahili depolama alanına, Snapdragon 660 yonga setine ve 4,000 mAh bataryaya işaret ediyor.

Whatsapp