Selfie odaklı Vivo X9 akıllı telefon yakında Çin dışına çıkabilir

Vivo X9, çok yakında Çin dışında ülkelerde de satışa sunulabilir.

Son dönemin en dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Vivo, Oppo ile birlikte bu sene büyük bir yükseliş gösterirken, satış rakamları olarak Samsung, Apple, Huawei, Oppo'nun ardından Vivo dünyanın en çok satan beşinci akıllı telefon üreticisi oldu.

Vivo, bu sene bir çok model sundu ve bunlardan birisi de geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak duyurulan ve sonrasında da Çin'de satışa çıkan Selfie odaklı akıllı telefon Vivo X9 oldu. Bu akıllı telefon gelen yeni bilgilere göre yakında Çin dışında da satışa sunulmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun ilk sunulacağı ülkelerde birisi de Endonezya olurken, akıllı telefon bu ülkede sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. 

Cihazın teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelen akıllı telefon 4GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi ise 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı seçenek olarak yer alıyor.

Vivo X9 akıllı telefon gücünü ise sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden almakta. Cihazın arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamera ise 20MP + 8MP olmak üzere çift kamera olarak geliyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.050mAh olarak yer almakta.

Cihazın Çin'de fiyatı RMB 2,798 (yaklaşık $405) olurken, uluslararası pazarda hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp