Şekilli Harfler İle Nick Nasıl Oluşturulur?

Pubg oyununda farklı bir kişinin oyun isminden kopyala yapıştır yapmak istemiyorsanız nick için özel olarak tasarlanmış olan uygulamalara bir göz atabilirsiniz.

Şekilli Harfler ile nick oluşturmak için öncelikle oyun kapsamında oturum açılmalıdır. Pubg oyununda hem mobile sistemde hem de masaüstü ara yüzde nick değiştirme adımını tamamlayabilirsiniz. Oyunda oturumunuzu açmanızın hemen sonrasında Global Sohbet kısmında tıklamalısınız. Bu aşamada global sohbette mesaj yazan kişilerin isimlerine bir göz atabilirsiniz. Bu isimler arasında ve semboller ile süslenen profiller kapsamında beğendiğiniz olursa profile erişmeli ve profil adını kopyalamalısınız. Daha sonrasında adınızı değiştir kısmına gelerek kopyaladığınız isim ve semboller üzerinde değişim de yaparak kendi profilinizi oluşturma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Ek Uygulamalardan Faydalanın

Pubg oyununda farklı bir kişinin oyun isminden kopyala yapıştır yapmak istemiyorsanız nick için özel olarak tasarlanmış olan uygulamalara bir göz atabilirsiniz. Bu uygulamalar üzerinden kolaylıkla kendi hayal dünyanız çerçevesinde farklı nickler oluşturma fırsatınız da yer alıyor. Oyun akışında hem yazı tiplerini değiştirme hem de ek semboller ekleme fırsatınız vardır. Hoş bir tasarıma sahip olan nickleri oluştururken uygulamaları kullanabilir ve bunları Pubg kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Sadece oyun performansınız ile değil aynı zamanda takma isminiz ile de global sohbette ses getireceksiniz! Telefonunuza indirmiş olduğunuz uygulamanın güvenli olduğundan emin olmalısınız. Bu aşamada nick sembol ve yazı tipi uygulamasını indirmeden önce aplikasyonun yorumlarına göz atarak memnuniyet seviyesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Olumlu yorumlar varsa ve değerlendirme puanı 3 yıldızın üzerindeyse direkt olarak indirme adımını başlatabilirsiniz. Karakterlerinizi ile bütünleşecek harika takma isimler oluştururken ek semboller ve emojiler kullanmak artık mümkün. Nickinizi oluşturun ve bu çevrimiçi oyunun tadını çıkarın!  

Dikkat Çekici İsimler

Şekilli nick oluştururken aynı zamanda takma ismin etkileyici olmasına da dikkat edilmelidir. Oyun akışınız ve tarzınız ile uyumlu olan nickleri tercih etmelisiniz. Pubg oyununu buy derece çok popüler yapan hususların başında da kesinlikle oyunun bütünsel bir bakış açısına sahip olması geliyor. Karakterinizin kıyafetlerinden başlayarak aksesuarlara ve isimlerinize kadar değişim ve revizyon adımını tamamlayabilirsiniz. Nick ise bunun en sevilen adımlarındandır. Kendinizi ve oyun tarzınızı tamamlayan takma adınızı hem semboller ile hem de farklı yazı karakterleri ile süsleyebilirsiniz.  

https://www.sekilliharfler.com

Whatsapp