Sarı Kutu'da, dev yıl başı kampanyası

GSM operatörü pazarının lider ismi olarak karşımıza çıkan Turkcell, Sarı Kutu abonelerine yılbaşına özel bir armağan sunmayı hedefliyor.

Türkiye'nin lider GSM operatörü olan Turkcell, resmi web sayfasında karşımıza yeni bir kampanyası ile birlikte çıktı. Yıllardır bünyesinde kalan aboneleri Sarı Kutu uygulaması ile birlikte sürpriz hediyeler kazandıran dev GSM operatörü, şimdilerde ise karşımıza yeni bir kampanya ile çıkmayı planlıyor.

Turkcell.com.tr adresini ziyaret ettiğimizde karşımıza ''Sarı Kutu'dan Ne Çıkacak?'' manşeti karşımıza gelirken, bu alanın ardında ise Dev Yılbaşı Kampanyası için 12 Aralık'ı bekleyin ibaresiyle karşı karşıya kalıyoruz. İncele butonuna tıklayıp manşet içeriğine girdiğimizde kampanyanın başlayacağı tarih için bir geri sayım kutucuğu yer alırken, bu geri sayımda kampanyanın başlayacağı tarihe kaç gün ve kaç saat kaldığını görüyoruz.

Daha sonra ise karşımıza Faturalı yada Faturasız hat kullanıcılarının Sarı Kutu üzerinden kaç puana hangi hediyeleri satın alabileceği karşımıza çıkarken, bu hediyeler arasında ise ''Sürpriz Ürün Sadece 9 TL'' kampanyası görülüyor. Bu ürünü 2500 puan karşılığında sadece 9 TL ödeyerek satın alabilecekken, detayların 12 Aralık'ta verileceği belirtiliyor.

Turkcell Sarı Kutu nedir?


Sarı Kutu tüm bireysel müşterilerimiz için hazırladığımız bir teşekkür programıdır. Turkcell’li kaldıkça ve Turkcell ürün ve hizmetlerini kullandıkça Sarı Puan kazanabilir ve bu puanlarınızı Sarı Kutu kataloğundaki hediyelere sahip olmak için kullanabilirsiniz.

Whatsapp