SanDisk'ten dünyanın en hızlı 400 GB microSD kartı

MWC 2018 fuarına konuk olan SanDisk firması, dünyanın en hızlı MicroSD kartının duyurusunu gerçekleştirdi. 400 GB kapasiteli olan SanDisk Extreme UHS-I microSDXC, zorlu koşullara karşı dayanıklı olacak.

Global pazarın en popüler flaş bellek üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan SanDisk firması, MWC 2018 etkinliği kapsamında 400 GB kapasitesi olan yeni microSD kartını duyurdu. Dünyanın en hızlı microSD kartı olarak karşımıza çıkan bu kart, SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kart ismiyle satışa sunulacak.

Aksiyon kameralar, üst seviye akıllı cep telefonları ve dronelar için özel olarak tasarlanan bu microSD kart, 160 MB/s'lik okuma hızına sahip olup piyasadaki kartlara göre yüzde 50 daha hızlı bir performans sunuyor. Saniye de 90 MB yazma hızına sahip olan bu kart 4K video görüntüleme ile aktarma işlemleri içinde oldukça ideal olarak kullanılabilecekken, şirket microSD ile açık hava maceralarını sürekli kayıt altında tutan ve güvende saklamak için bu microSD kartın yeterli olacağını belirtiyor.

Dışarıdan gelen darbelere, suya ve X-Ray ışınlarına karşı dayanıklı olarak sergilenen bu kart, -25°C ile 85°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor. 400 GB SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kart yüksek hızda veri aktarımı yapıp boyutu büyük dosyaları saklayanlar için oldukça ideal gibi duruyor.

400 GB SanDisk Extreme UHS-I microSDXC kartını satın almak isteyenlerin ise 299 dolarlık fiyatı gözden çıkartması gerekiyor. 

Whatsapp