Sanal bebek oyunu mobil cihazlara geliyor

90'lı yılların vazgeçilmez ismi olan sanal bebek oyunu, şimdilerde ise mobil cihazlara merhaba demeye hazırlanıyor. Üstelik sanal bebek oyunu ücretsiz olarak indirilebilecek.

Çocukluğumuzda neredeyse hepimiz ebeveynlerimizin bize birer sanal bebek oyunu alması için yalvarmış ve onları kızdırmışızdır. Bundan 20 yıl öncesinde 1997 yılında Uzak Doğu'da Tamagotchi ismiyle birlikte çıkış yapan oyun, ülkemizde ise Sanal Bebek olarak isimlendirilip halk arasında bu isimle birlikte anılmaya başlanılmıştı.

Birçok kişi tarafından anahtarlık olarakta kullanılan bu oyun için saatlerce uyumadığımız ve sadece Sanal Bebek'lerimiz ağlıyor diye uykumuzu böldüğümüz anlar olurken, onları ölmemesi için besliyorduk. Hatta altlarını bile değiştirdiğimiz bu sanal bebekler bizim artık bir dijital dostumuz olmayı başarıyordu.

Tamagotchi yani ülkemizdeki adıyla sanal bebek oyununu geliştiren ekiple görüşme sağlayan Bandai Namco firması, mobil sanal bebek oyununu geliştirmek için kollarını sıvadı. Bunu resmi olarak duyuran şirket, oyunun adının My Tamagotchi Forever olacağını da belirtti. Oyun tamamıyla ücretsiz olarak indirilebilecekken, oyun içerisinde dilerseniz satın alımlar gerçekleştirebileceksiniz.

Oyunu oynarken çeşitli altınlar toplayabilecekken, bu altınlarla birlikte bebeğinize daha iyi kıyafetler ve daha iyi yemekler alabileceksiniz. Tamamıyla modern bir görünüme sahip olacağı düşünülen sanal bebek oyunu eskisi gibi klasik retro bir görünüme sahip olmayacak. 90'lı yıllarda oldukça popüler olarak oynanılan bu oyunun, mobil cihazlarda nasıl bir ilgiyle karşı kalacağı ise önemli bir merak konusu.

Son olarak ise yapım hem iOS hemde Android işletim sistemli akıllı cep telefonları için indirilebilecek.

Whatsapp