Samung'un yeni giriş seviyesi modeli SM-G5510 TENAA'da göründü

Samsung, yakında yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon modelini pazara sunacak...

Samsung'un son dönemde SM-G5510 model numarasına sahip yeni bir akıllı telefonu hakkında bazı kaynaklardan bilgiler gelmekteydi. Yeni giriş seviyesi olarak yakında duyurulması beklenen cihaz önce Amerika Birleşik Devletleri'nde sertifikasyon sürecinde FCC'de ortaya çıkmış ve ayrıca Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği ZAUBA'da da ortaya çıkmıştı.

Ayrıca Samsung SM-G5510 akıllı telefon, GFXBench'te de görünürken, ayrıca bazı teknik özellikleri hakkında da bilgiler gelmişti. Bu akıllı telefon şimdi de Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da göründü. TENAA üzeriden ayrıca akıllı telefonun görselleri de ortaya çıktı.

Samsung SM-G5510 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekran ile sunulacak. 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olmakta. Bu kapasite ayrıca microSD kart ile de arttırılabilecek.

Yeni akıllı telefonun arkasında 13MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2.600mAh batarya içerirken, sadece altın rengi ile sunulacak.

Samsung SM-G5510, 8.1mm kalınlığa sahip ve 143gr ağırlığında. Henüz bu yeni akıllı telefonun ne zaman ve hangi fiyat etiketi ile duyurulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp