Samsung'un yeni üst seviye kapaklı akıllısı FCC'de ortaya çıktı

Samsung, yakında üst seviyede yer alacak olan yeni bir kapaklı akıllı telefon sunacak...

Samsung, büyük oranda tamamen dokunmatik ekrana sahip olan modellerle adından söz ettiriyor ve Galaxy S ve Galaxy Note modelleri başı çekerken, farklı tasarımlara sahip cihazlarla da pazarda yer almakta. Firmanın sunduğu cihazlar arasında kapaklı tasarıma sahip olan ve büyük oranda yaşı ilerlemiş kullanıcıları hedefleyen modeller de yer alıyor.

Samsung'un yeni cihazlarından birisi de SM-W2017 model numarasına sahip olan ve ayrıca üst düzey donanım özellikleri de içeren cihaz olurken. Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung SM-W2017 akıllı telefon son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin sertifikasyon kurumu sitesi FCC'de gün yüzüne çıktı.

FCC üzerinden gelen bilgilere göre Samsung SM-W2017 akıllı telefon 2.300mAh batarya içeriyor ve bu batarya ayrıca Quick Charge 3.0 desteğine de sahip. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Yeni akıllı telefonun daha önce görüldüğü GFXBench üzerinden bilgilerine bakarsak eğer, cihaz 4.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak geliyor.

12MP arka kamera Samsung SM-W2017 akıllı telefonda yer alırken, ayrıca Selfie kamerası da 5MP olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz USB Type-C desteği de içerecek.

Whatsapp