Samsung'un yeni phableti işte bu isim ile geliyor

Samsung'un yeni üst seviye akıllısı Galaxy Note 6 değil Note 7 ismi ile geliyor.

Samsung, bu sene bir çok yeni model sundu ve sene bitmeden bir çok farklı akıllı telefon daha pazara sunulacak. Yeni sunulacak olan akıllı telefonlar arasında en önemlisi ise yeni nesil Galaxy Note modeli olacak.

Samsung her sene S-Pen desteği ile dikkat çeken Galaxy Note modeli sunarken, son olarak geçtiğimiz sene Ağustos ayında Galaxy Note5 modelini duyurmuş ve sonrasında da dünya genelinde de satışa çıkarmıştı.

Bu sene yine yaz aylarında yeni nesil Galaxy Note modelinin sunulması bekleniyor ve tahminler Galaxy Note 6 adı ile sunulacağı şeklindeydi. Ancak bir süre önce bu cihazın Galaxy Note 6 olarak değil Galaxy Note 7 ismi ile sunulacağı bilgisi gelmişti.

Bilindiği üzere firmanın en önemli modelleri Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefonları olurken, sene içerisinde sunulan cihazlar arasında Galaxy S, Galaxy Note'a göre numara olarak 1 fazla olarak sunuluyordu ve son olarak geçtiğimiz sene Galaxy S6 ve Note5 pazara sunulmuştu.

Bu sene ise Galaxy S7'yi sunan firma, Galaxy Note 6 adı ile sunacağı akıllı telefonun daha düşük olarak görünmesini istemediğinden cihazların numaralarını eşitliyor ve Galaxy Note 6 ismini kullanmayacağı ve cihazın Galaxy Note 7 ismi ile geleceği bilgisi gelmişti.

NoWhereElse sitesinde editör olan Steve Hemmerstoffer Twitter hesabı üzerinden yeni cihazın Galaxy Note 7 ismi ile geleceği yönünde bilgi paylaştı.

Ancak yine de henüz kesin bilgilerin bulunmadığını belirtelim.

Whatsapp