Samsung'un yeni kapaklı akıllısı GFXBench'te göründü

Samsung'un kapaklı tasarım ile gelecek yeni üst seviye akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor..

Bu sene bir çok akıllı telefon modeli sunan Samsung, her ne kadar geçtiğimiz ay içerisinde sunduğu Galaxy Note7 phablet modelinin bataryası ile sıkıntılı günler geçirse de yeni modeller geliştirmeye devam ediyor ve firmadan bugün de Galaxy On8 adında yeni bir cihaz duyurusu geldi.

Ayrıca bir süredir de Galaxy C9, yeni Galaxy A (2017) modeller hakkında bilgiler farklı kaynaklardan gelirken, firmanın ilerleyen dönemde sunacağı akıllı telefonlardan birisi de Samsung SM-W2017 model numarasına sahip yeni kapaklı akıllı telefon olacak.

Firmanın bu yeni üst seviye teknik özelliklere sahip olan akıllı telefonu özellikle yaşlı kullanıcıları hedeflerken, kısa süre önce bu cihazın bazı görselleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de akıllı telefon GFXBench'te göründü ve teknik özellikler de burada listelenmiş.

Baktığımızda yeni akıllı telefonun 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geldiğini söyleyebiliriz. Ancak büyük ihtimalle gerçek ekran büyüklüğü  daha düşük olabilir. Cihazın işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, akıllı telefon gücünü dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alıyor.

Yeni akıllı telefon 4GB sistem belleğine sahip. Dahili veri kapasitesi 64GB ve ayrıca 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera Samsung SM-W2017 akıllı telefonda bulunmakta. Çin'de satışa sunulması beklenen bu cihazın fiyatının ise 1419$ olacağı iddia ediliyor.

Whatsapp