Samsung'un yeni Galaxy X akıllısı sınırları zorlayacak

Galaxy X akıllı telefon gelecek sene esnek ve 4K çözünürlükte ekran ile sunulacak.

Samsung, akıllı telefon pazarında fırtına gibi eserken, her sene yeni modeller sunuyor ve her bütçeye göre farklı modeller sunsa da özellikle firmanın üst seviye cihazları büyük ilgi görmekte ve yüksek satış rakamlarına ulaşmakta.

Bu sene firma Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki üst seviye modellerini sunmuştu ve Ağustos ayında da Galaxy Note 6 akıllı telefon gün yüzüne çıkacak ve ayrıca bu cihazın kavisli ekranlı bir versiyonu yanı sıra Lite olarak daha düşük özellikli bir versiyonu da gün yüzüne çıkabilir.

Gelecek seneye bakacak olursak eğer, Sammobile üzerinden gelen bir habere göre dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Güney Kore devi Samsung, gelecek sene en az 5 amiral gemisi üst seviye akıllı telefon modelinin pazara sunacak.

Gelecek sene firma Galaxy S8 ve Galaxy Note 7 olarak beklenen üst seviye akıllı telefon modellerini sunacak ve ayrıca bu cihazların kavisli ekrana sahip versiyonları da Galaxy S8 edge ve Galaxy Note 7 edge adları ile gelebilir.

Ayrıca yine iddialara göre Samsung'dan ayrıca Galaxy X olarak yeni bir amiral gemisi model daha gelecek. Bu yeni akıllı telefonun bükülebilir kavisli ekran ile gelecek ilk akıllı telefon olabileceği ifade edilmekte.

Galaxy S8 ve Note 8'in ve ayrıca cihazların kavisli ekranlı versiyonlarının Quad HD ekran ile geleceği kaydediliyor. Ancak Galaxy X ise farklı olarak 4K çözünürlükte ekran ilke sunulabilir. Bükülebilir ekranının özellikle de taşıma anlamında kolaylık sağşlayacağı ifade ediliyor.

Whatsapp