Samsung'un yeni Galaxy S7 active akıllısının teknik özellikleri ortaya çıktı

Samsung yakında yeni amiral gemisinin zırhlı versiyonunu satışa sunacak.

Samsung, yakında yeni ve önemli bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefon Galaxy S7 active adı ile gelecek ve firmanın kısa süre önce sunduğu amiral gemisi modeli Galaxy S7'nin zırhlı versiyonu olarak da değerlendirilebilir.

Geçtiğimiz sene sunulan Galaxy S6 active gibi bu sene sunulacak olan Galaxy S7 active akıllı telefon da, Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren büyük cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden satışa sunulacak.

Yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve bu yeni bilgilerden bir tanesine göre Galaxy S7 active, 4.000mAh batarya ile sunulacak. Cihazın selefi geçtiğimiz sene 3.500mAh batarya ile satışa sunulmuştu.

Diğer teknik özelliklerine bakarsak eğer, Samsung Galaxy S7 active akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olacak. Bu akıllı telefon gücünü ise dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alacak.

Cihazın sistem belleği 4GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak belirlenmiş. Yeni cihaz Google Androdi 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Baktığımızda Galaxy S7 ile aynı teknik özellikler sahip olan cihaz 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera ile de benzer. Samsung Galaxy S7 active akıllı telefon 9.9mm olarak biraz kalın ve 185gr olarak biraz da ağır olarak geliyor. Haziran ayında bu yeni cihazın sunulması bekleniyor.

Whatsapp