Samsung'un yeni Galaxy S7 active akıllısı kutu açma videosu ile karşınızda

Galaxy S7 active'in kutu içeriğine daha yakından bakın...

Samsung, geçtiğimiz sene ve daha önceki sene olduğu gibi bu sene de amiral gemisi akıllı telefonunun zırhlı versiyonunu satışa sundu. Bu sene firmanın amiral gemisi Galaxy S7 adı ile gelirken, bu cihazın zırhlı versiyonu da beklendiği üzere Galaxy S7 active adı ile geldi.

Samsung'un yeni zırhlı akıllı telefonu bakıldığında daha önceki active modellerine benzer bir tasarım ile geliyor. kamuflaj tasarımı ise zorlu dış mekan koşullarında dayanıklı yapısı ile kullanılabilir olduğu algısı oluşturulmakta.

Bu yeni akıllı telefon önceki modellerde de olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri'nin önemli cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden satışa sunuldu. Cihazın pazara sunulması ile birlikte, inceleme, kutu açma, dayanıklılık testi videoları da gelmeye başladı. Bu yeni akıllı telefonun ilk kutu açma videolarından bir tanesini haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Galaxy S7 active akıllı telefon teknik özellikler açısından ise Galaxy S7'e benziyor. 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefonun sistem belleği 4GB olurken, dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak geliyor.

Yeni akıllı telefonda yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820'e yer verilmiş ve arka kamera 12MP OiS desteği içerecek şekilde ön kamera da 5MP çözünürlük sunacak şekilde cihazda konumlandırılmış.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içerirken, 4.000mAh  ile Galaxy S7'e göre daha yüksek kapasite içeren batarya ile sunuldu.

https://youtu.be/UmqXxD91zKo

Whatsapp