Samsung'un Yeni Galaxy J Serisi Cihazı Galaxy J3 (2017) Tekrar Görüntülendi

Samsung'un ideal performansı uygun fiyata sunan akıllı telefon serisi olan Galaxy J'nin yeni üyesi Galaxy J3 (2017) bir kez daha görüntülendi.

Galaxy J3 (2017), Samsung tarafından artık her yıl üretilen Galaxy J serisinin yeni üyesi olacak düşük fiyatlı uygun performanslı bütçeye uygun bir Android telefon olarak karşımıza çıkıyor. Henüz resmi olarak duyurulmayan cihaz son zamanlarda test uygulamaları ve sertifika süreçlerinde oldukça sık görünmeye başladı. Her ne kadar Samsung bu cihazı henüz resmi hale getirmese de cihaz hakkında bilmek istediğimiz her şeyi biliyoruz.

Samsung'un yeni akıllı telefonu, çeşitli sertifika sitelerinde görüldü, dolayısıyla Galaxy J3 (2017) ile ilgili bir çok teknik ayrıntıyı artık biliyoruz. Kısa süre önce cihaz, Federal Haberleşme Komisyonunda (FCC) görüntülendi. Buda Galaxy J3 (2017) cihazının çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması anlamına geliyor. Çünkü FCC'de ortaya çıkan cihazlar çok geçmeden resmi olarak tanıtılıyor ve piyasada yerini alıyor.

Daha da önemlisi, Galaxy J3'ün iki farklı varyantı FCC'den onay aldı. Samsung SM-J330F ve SM-J330DS. İkisi arasındaki temel fark ise tek ve çift SIM desteği sunmalarıdır. Bununla birlikte, her iki versiyonunda neredeyse aynı özellikleri sunuyor olmasını bekliyoruz. Çok büyü ihtimalle her iki cihazda kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber çıkacaktır.

Önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi, Galaxy J3 (2017), 2GB RAM ve 16GB genişletilebilir depolama birimi ile beraber 1.4GHz hıza sahip dört çekirdekli Exynos 7570 işlemci ile gelecek. Ayrıca akıllı telefonun 12MP çözünürlüğe sahip arka kamera ve 5MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera ile gelmesini bekliyoruz. Ekran tarafında ise 5 inç boyutunda HD çözünürlüğe sahip bir ekran olacak gibi görünüyor.

Whatsapp