Samsung'un yeni Galaxy C5 ve C7 modellerinin teknik özellikleri ve fiyatları nasıl olacak?

Samsung, çok yakında yeni Galaxy C ailesi ile satış rakamlarını daha da arttırmayı planlıyor.

Güney Kore devi Samsung, şu sıralar yeni dönemde sunacağı Galaxy C serisi modelleri ile gündemde. Geçtiğimiz sene Galaxy A, Galaxy E ve Galaxy J modellerini sunan firma, bu sene şimdiye kadar bazı Galaxy A (2016) ve Galaxy J (2016) modellerini pazara sunmuş durumda.

Samsung'un yeni Galaxy C ailesinin şimdiye kadar iki modeli hakkında bilgiler gelmekte. Galaxy C5 ve Galaxy C7 olarak bu cihazlar ilk tanıtılan modeller olacak ve Galaxy C ailesinin de, Galaxy A modellerinin altında bir yerde konumlandırılacağını da belirtelim.

Samsung'un yeni Galaxy C5 ve C7 akıllı telefon modelleri, benzer tasarım içerecekler ve ekran ve batarya olarak iki model arasında farklılık olduğunu söyleyebiliriz. 

Samsung'un Galaxy C5 modeli 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve ayrıca Galaxy C7 akıllısı da 5.7" büyüklüğünde ekran ile sunulacak. Her iki cihazın da ekran çözünürlüğü 1920x1080 piksel Full HD olacak.

Oldukça ince yapıda tasarım ile sunulacak olan yeni akıllı telefonlar metal kasa ile geliyor. 6mm ve 7mm kalınlık içeren Samsung Galaxy C5 ve C7 akıllı telefonlar ayrıca 2.600mAh ve 3.300mAh batarya ile gelmekte.

Ayrıca diğer teknik özelliklere bakacak olursak eğer, akıllı telefonlar Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 617 yonga setinden güç alacak. 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera akıllı telefonların diğer önemli özellikleri olmakta.

Fiyatlar hakkında da bilgiler gelirken, 246$ ve 276$ civarında fiyat etiketine sahip olacakları ifade edilmekte.

Whatsapp