Samsung'un yeni Galaxy C Serisi akıllısı benchmark sonuçlarında göründü

Samsung çok yakında Galaxy C Serisi olarak yeni modellerini pazara sunacak.

Samsung akıllı telefon pazarının lideri ve bu sene de yeni modellerle liderliği bırakmamayı planlıyor. Aralık ayında yeni Galaxy A serisi ile 2016 için iddialı olduğunu gösteren Samsung, ayrıca yeni Galaxy J modellerini de sunarken, ayrıca Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki üst seviye modellerini de pazara sundu.

Bir süredir Samsung'un yeni bir seri olarak C serisi sunacağına dair bilgiler geliyor. Geçtiğimiz ay hatırlanacağı üzere Hindistan'a giriş yapan malların takip edildiği ZAUBA'da SM-C5000 model numarası ile yeni akıllı telefon görünmüştü. Ayrıca ZAUBA'da akılı telefonun 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerdiğine dair de bilgiler gelmişti.

Şimdi de SM-C5000 model numarasına sahip bu akıllı telefon Geekbench'de ortaya çıktı. Ayrıca buradan gelen bilgilere göre akıllı telefon Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 617 yonga setinden güç alıyor. Grafik işlemci ise Adreno 405 olarak yer almakta.

İlginç bir nokta da orta seviye bir model olarak gelecek olan Samsung SM-C5000'ün Geekbench'e göre 4GB sistem belleğine sahip olması. Ayrıca işletim sistemi olarak da yeni akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Ayrıca bu cihazın yanı sıra daha üst bir model olarak SM-C7000 modelinin de çalışmalarının sürdüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Whatsapp