Samsung'un yeni bir akıllı telefonu daha yandı

Samsung'un bu sefer, Galaxy S7 edge modelinin yandığı belirtiliyor..

Güney Kore devi Samsung, şu sıralarda çok kötü günler geçiriyor. Firmanın geçtiğimiz ay içerisinde sunduğu Galaxy Note7 phablet modeli satışa sunulmasının ardından arka arkaya yanan cihaz haberleri gelmiş ve Samsung tarafından cihazın satışı durdurulmuştu. Firma satılan cihazları değiştireceğini açıklarken, ayrıca yakında da Galaxy Note7'yi tekrar satışa sunmayı planlıyor.

Samsung'un Galaxy Note7 için açıklaması, fabrika sürecinde çok ender görülen bir sorun sonrasında bataryada anot ve katotun temas etmesi sonucunda, aşırı ısınma ve yanma sorununun ortaya çıkması şeklinde.

Her ne kadar gündemde Samsung'un Galaxy Note7 modeli yer alsa da ilginç bir biçimde farklı Galaxy modelleri için de yanma haberleri geliyor. 

Bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'nde Ohio'da Dainiel Ramirez adındaki bir kişinin Galaxy S7 edge akıllı telefonunun hiç sebep yokken yandığı haberi karşımıza gelmişti. Şimdi de benzer bir haber Filipinler'den geldi.

Filipinler'de yaşayan Weng Briones, kızı tarafından kullanılan Galaxy S7 edge'nin yandığını belirtirken, ayrıca Facebook üzerinden cihazın resimlerini de paylaştı. Briones, cihazı alarak SM City Taytay'da bulunan Samsung Store'a götürmüş ve Samsung yeni bir cihazlar değiştirme teklifi sunmasına karşılık, Briones parasını geri almayı tercih etmiş. 

Whatsapp