Samsung'un üst seviye modelleri Galaxy S7 / S7 edge pembe renge kavuştu

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerine yeni bir renk seçeneği daha ekledi

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan Samsung, yeni modellerle pazarda çok daha fazla satış rakamlarına ulaşmayı hedeflerken, bu rakamlara en çok katkı yapacak iki üst seciye akıllı telefon Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge bir süre önce gelmişti.

Samsung, Şubat ayı sonunda İspanya'da MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde akıllı telefonlarını gün yüzüne çıkartırken, 11 Mart tarihinde de dünya genelinde satışa sunmaya başlamıştı.

Samsung'un yeni üst seviye modelleri Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl, ve Silver Titanium olarak adlandırılan siyah, altın, beyaz ve gümüş renkleri ile satışa sunulurken, firma şimdi de yeni bir renk seçeneğini daha aileye ekledi.

Daha çok kadın kullanıcılara hitap eden bu yeni renk Pink Gold, yani pembe olurken, ilk olarak Samsung'un anavatanı Güney Kore'de yerini aldı ve ilerleyen dönemde de diğer ülkelerde de sunulacağı kaydediliyor.

Teknik özellikler ise aynı olurken, bu özellikleri hatırlayacak olursak eğer;

Galaxy S7 5.1" büyüklüğünde ve Galaxy S7 edge ise 5.5" büyüklüğünde (iki yanı kavisli) 2560x1440 piksel çözünürlüğünd dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 mobil işletim sistemi gibi özelliklerle sunuldu.

Whatsapp