Samsung'un Tizenli Z3 modelinin Corporate Edition versiyonu sunuldu

Samsung'un yeni sunduğu Z3 Corporate Edition akıllı telefon kurumsal müşterileri hedefliyor...

Samsung, her ne kadar Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemine sahip Galaxy adındaki akıllı telefon modelleri ile pazarda zirvede yer alırken, ayrıca bir süredir de Intel ile ortaklaşa olarak Tizen OS adı verilen mobil işletim sistemini geliştiriyor.

Daha önce Nokia ve Intel tarafından geliştirilen MeeGo, Nokia'nın ayrılması ve Samsung'un dahil olması ile Tizen adını almıştı.

Samsung, Tizen'i bazı cihazlarında kullanırken, akıllı telefon da sunmuş ve ilk olarak Samsung Z1'in adından geçtiğimiz sene Ekim ayında Samsung Z3 adında yeni bir akıllı telefon daha gelmişti.

Samsung şimdi de Z3 Corporate Edition adında farklı bir versiyon ile karşımıza geldi. Bu yeni cihaz özellikle kurumsal müşterileri hedeflerken, büyük pazarlardan bir tanesi olan Rusya'da satışa sunulmuş durumda.

Samsung Z3'e göre bazı farklılıklar içeren cihaz Qualcomm Snapdragon MSM8916 (SD410) yonga setinden güç almakta. Ayrıca 4G LTE desteğine sahip olan akıllı telefon SAFE sertifikasına da sahip.

Diğer teknik özelliklere bakacak olursak eğer, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlükte dokunmatik ekran içeren akıllı telefon 1GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 8GB olarak belirlenmiş.

Samsung Z3 Corporate Edition akıllı telefonun arkasında 8MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. Batarya ise 2.600mAh olmakta.

Fiyat ise Rusya için RUB 16,618 (yaklaşık $260) olarak belirlenmiş.

Whatsapp