Samsung'un Katlanabilir Akıllı Telefonu, Üçlü Arka Kamera ile Gelecek

Samsung'un esnek katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun üç lensli arka kamera kurulumu ile birlikte geleceği iddia ediliyor.

Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F, akıllı telefon endüstrisinde oyunun kurallarını değiştiren bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Bu konudaki en son söylenti, Güney Kore'deki bir tedarikçinin, Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonunda kullanılmak üzere üçlü kamera modülleri sağlayacağını iddia ettiği ETNews'ten geliyor.

ETNews'ten gelen habere göre, üçlü kamera modülünün yaklaşmakta olan Galaxy S10 + modeline benzer olması ve Mart ayında da açıklanacağı iddia ediliyor. Bu kamera modülünün, çift kamera kurulumunu, süper geniş üçüncü bir sensörle birleştirdiği belirtiliyor. Benzer bir kamera kurulumu, Galaxy A7'de de bulunuyor. Tabii ki, Galaxy S10 ve Galaxy F'deki sensörler daha üst seviye olacaktır.

Katlanabilir Samsung Galaxy F'in Galaxy S10 serisi ile bitlikte veya sonrasında duyurulacağı konusunda söylentiler bulunuyor. Bununla bitlikte cihazın, Bixby 3.0 ile birlikte pazara sunulacağı iddia ediliyor. Katlanabilir telefonun 4,6 inç dış ekrana ve açıldığında daha büyük 7,3 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Henüz Galaxy Fold hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Samsung, gayri resmi olarak Şubat ayında MWC sırasında Galaxy Fold'un kapalı kapılar ardında bir tanıtımını yapacak, ancak şu an için, bu cihaz hakkında 5G bağlantısına sahip olması ve çok pahalı olması dışında çok fazla şey bilmiyoruz.

Whatsapp