Samsung'un kapaklı üst seviye akıllısı Rose Gold rengi ile göründü

Samsung, çok yakında yeni üst seviye kapaklı akıllı telefonu SM-W2017'yi pazara sunacak.

Büyük oranda gelişen teknolojiye bağlı olarak tamamen dokunmatik ekrana sahip olan standart tasarım modeller sunan firma. Ayrıca bazı eski tasarımları da sunmaya devam ediyor. Akıllı telefonların yükselişinden önce bir zamanlar kapaklı yapıya sahip cep telefonları büyük ilgi görüyordu ve artık bu tür tasarıma sahip cihazları sınırlı sayıda görmekteyiz.

Samsung, geçtiğimiz dönemde kapaklı bazı modelleri sunmuştu ve şimdi de yeni bir üst seviye kapaklı model daha sunma arifesinde. Bu yeni akıllı telefon Samsung SM-W2017 model numarasına sahip ve son dönemde sertifikasyon süreçlerinde görünmüştü.

Bir süre önce cihazın ilk görselleri de gelirken, şimdi de akıllı telefon Rose Gold rengi ile ortaya çıktı. Rose Gold bilindiği üzere son dönemde oldukça popüler bir renk haline gelirken, özellikle de kadın teknoloji kullanıcıları tarafından tercih ediliyor.

Henüz kesin olmamakla birlikte yeni akıllı telefon 4.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacağı kaydediliyor. Yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yer alacak.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içerecek olan Samsung SM-W2017 akıllı telefonun arkasında 12MP kamera, önünde de 5MP kamera bulunuyor. Ayrıca işletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, batarya ise 2.300mAh olarak gelmekte.

Ayrıca bu akıllı telefonun 1.500$ civarında bir fiyatta içereceği iddia edilmekte.

Whatsapp