Samsung'un kapaklı akıllısının basın görselleri geldi

Samsung Galaxy Folder 2 çok yakında Çin pazarına sunulabilir...

Bugün IFA 2016'da yeni akılı saati Gear S3'ü resmi olarak duyuran mobil pazarın önemli isimlerinden olan Güney Kore devi Samsung, yakında yeni akıllı telefon modelleri sunacak ve bunlardan bir tanesi de kapaklı tasarım ile gelecek olan Galaxy Folder 2 olacak.

Bu cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, Galaxy Folder 2'nin şimdi de basın görselleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Samsung Galaxy Folder 2 akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkmıştı. Ayrıca bazı tanıtım görselleri de sızdırılırken, cihazın tasarımını gözler önüne seren yeni basın görselleri sızdırıldı.

Büyük ihtimalle bu yeni akıllı telefon Çin'de bulunan ve özellikle de yaşlı kullanıcılar için gelecek ve ayrıca Güney Kore pazarında da yer alacağı ifade ediliyor. 

Kapaklı akıllı telefon 3.8" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve bu ekran ayrıca WVGA çözünürlük sunacak. Cihaz gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 yonga setinden alırken, ayrıca sistem belleği de 2GB olarak geliyor.

MicroSD kart ile arttırılabilir 16GB dahili veri kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy Folder 2'nin arkasında 8MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun bataryasının ise 1950mAh olacağı kaydedilmekte.

Whatsapp