Samsung'un Kapaklı Akıllı Telefonu W2018'in Görüntüleri ve Videosu Sızdırıldı

Samsung'un yakın bir zamanda piyasaya sunmaya hazırlandığı kapaklı akıllı telefonu Samsung W2018'in canlı görselleri ve videosu internete sızdırıldı.

Bir süredir, Samsung'un yeni bir akıllı telefonu belirli pazarlar için piyasaya sunacağını dair söylentiler gündeme geliyordu. Samsung W2018 adını alacağı iddia edilen bu cihaza ait bir çok bilgi ve görüntü de internete sızdırılmıştı. 

Samsung'un bir sonraki Android destekli kapaklı akıllı telefonu Samsung W2018 bir kez daha canlı görüntüleri ile birlikte ve bu sefer cihazı çalışır halde gösteren bir video ile birlikte internete sızdırıldı. 

https://www.youtube.com/watch?v=cbUirO0PNFw

Samsung'un Android işletim sistemi altında çalışan yeni kapaklı akıllı telefonu, en yeni söylentilerde öne sürüldüğü üzere, iki adet 4.2-inç 1080p Super AMOLED ekrana, 4GB veya 6GB RAM ve daha önceki iddialarda da yer aldığı üzere Snapdragon 821AB yonga setine veya Snapdragon 835'e sahip olacak.

Selefi W2017'de olduğu gibi, Samsung W2018 de büyük ihtimalle Çin pazarına özel olacak.

Samsung W2018'in fiyatının ve diğer tüm detaylarının ise 1 Aralık tarihinde düzenlenecek duyuru ile resmiyet kazanması bekleniyor. 

Whatsapp