Samsung'un Giriş Seviye Telefonu Galaxy J3 2017 Bluetooth Sertifikası Aldı

Samsung Galaxy J serisinin giriş seviye yeni modeli Galaxy J3 2017 Bluetooth sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, Galaxy Note 7 modelinden büyük darbe yemiş ve bunun etkileri bugün açıklanan şirketin mali raporunda da görülmüştü. Mobil iş kolunda gelirleri %95'e yakın gerileyen Samsung, genel tabloda ise Galaxy Note 7 batarya sorunu nedeni ile karında %30'luk bir düşüş yaşamıştı. Fakat Samsung, yeni modellerle bu kayıpları telafi etmeye çalışıyor. Bunun için giriş ve orta seviye telefonlar da bir bir gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor.

 Samsung'un Giriş ve orta seviyedeki iddialı modelleri Galaxy A ve Galaxy J serisi ile tüketicilere sunuluyor. Galaxy J serisinin yeni üyesi Galaxy J3 2017 de bugün Bluetooth sertifikası aldı. Daha önce FCC ve Geekbench listelerinde görülen Galaxy J3 2017'nin Bluetooth Special Interest Group (SIG) sertifika sürecinde, özelliklerine dair herhangi bir bilgi ortaya çıkmadı. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde FCC sertifika sürecinde ve Geekbench listelerinde Samsung SM-J327P model kod numarası ile görülen Samsung Galaxy J3 2017'nin daha önce,sızan özellikleri arasında Qualcomm'un Snapdragon 430 yonga seti ve 2GB RAM bulunuyor. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile sunulacak olan Galaxy J3 2017'nin ekran, kamera ve batarya özellikleri hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor. 

Samsung Galaxy J3 2017'nin Çin varyantları ise Samsung SM-J3110 ve Samsung SM-J3119 model kod numaralaeı ile TENAA sertifika sürecinde bir kaç ay önce ortaya çıkmıştı. Henüz satışa çıkış tarihi bilinmeyen Galaxy J3 2017'nin yıl sonundan önce raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp