Samsung'un Gear VR (2016) sanal gerçeklik gözlüğü fiyatına indirim geldi

Samsung, Gear VR (2016) sanal gerçeklik gözlüğünün Amazon fiyatında indirime gitti.

Sanal gerçeklik gözlükleri, akıllı saatler ile birlikte en çok ilgi gören giyilebilir cihazlar olurken, geçtiğimiz sene de bir çok firma sanal gerçeklik gözlüğü modellerini pazara sunmuştu. Geçtiğimiz günlerde gelen bilgilere göre Samsung, Gear VR modelleri ile geçtiğimiz sene sanal gerçeklik gözlüğü pazarının açık ara lider konumundaydı.

Samsung, geçtiğimiz sene Gear VR (2016) sanal gerçeklik gözlüğünü sunarken, bu cihaz Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ adındaki modellerle uyumlu olarak pazarda yerini almıştı.

Firma Gear VR (2016) sanal gerçeklik gözlüğünü ilk olarak 99$ fiyat etiketi ile satmaya başlamıştı ve şimdi de Amerika Birleşik Devletleri'nde Amazon adındaki online perakende satıcı üzerinden 45$ civarında fiyat ile satın alınabilmekte.

Diğer taraftan bu sene de firmanın yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ adındaki yeni cihazlarının gelmesi bekleniyor. Bu yeni cihazlarla birlikte ayrıca firmanın Gear VR (2017) olarak yeni sanal gerçeklik gözlüğünü de pazara sunacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Samsung Gear VR (2017) ayrıca daha önceki önemli akıllı telefon modelleri ile de uyumlu olacak.

Şu anda pazarda iki çeşit sanal gerçeklik gözlüğü bulunuyor. Bunlardan birisi Samsung Gear VR gibi akıllı telefonlar ile birlikte kullanılabilen versiyon olurken, daha düşük fiyat etiketi ile geliyor. Ayrıca Oculus Rift gibi akıllı telefona gerek duymayan ve tüm donanım özelliklerini bünyesinde bulunduran versiyonlar çok daha pahalı olmakta.

Whatsapp