Samsung'un Galaxy S8 edge akıllısının tasarımı ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy S8 edge modelinin tasarımı koruyucu kılıf üreticisi üzerinden geldi.

Samsung, yeni akıllı telefon modellerini Ocak 2017 ile duyurmaya çoktan başladı ve önce Galaxy A (2017) modellerini tanıtan firma, ayrıca bugün de Galaxy C7 Pro adındaki yeni başka bir modelini sitesinde listeledi. Ayrıca Galaxy C5 Pro'nun da kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor.

Diğer taraftan çok yakında duyurulacak modellerden birisi de Galaxy S8 adındaki firmanın yeni amiral gemisi olacak ve ayrıca bu cihazın büyük versiyonu da Galaxy S8 edge ya da Plus adı ile gelebilir.

Samsung'un yeni amiral gemisi için iddialar gelmeye çoktan başlamıştı ve geçtiğimiz günlerde bir koruyucu kılıf üreticisi Galaxy S8'in tasarımını göstermişti. Şimdi de Olixar adındaki bir başka koruyucu kılıfı üreticisinin bu sefer de büyük versiyon Galaxy S8 edge için tasarladığı koruyucu kılıf İngiltere merkezli aksesuar satıcısı MobileFun üzerinden satışa sunuldu. Bu koruyucu kılıf görselinde ayrıca Galaxy S8 edge'nin de tasarımı büyük oranda görülmekte.

Baktığımızda cihazın kavisli ekranı görülebilirken, ayrıca akıllı telefon yüksek ekran / gövde oranı ile geliyor. Cihazın önünde alt kısmında fiziksel Home butonu yer almıyor. Home butonunun yerinde Samsung yazısı bulunuyor.

Cihazın arkasında yine önceki modellerde olduğu gibi kamera aynı yerde ve tasarımda konumlandırılmış. Ancak görüldüğü kadarı ile LED flaş kameranın üst tarafında yer alıyor.

Samsung'un yeni akılı telefonları üst düzey donanım özellikleri ile gelecek ve bu seneye damgalarını vuracaklarını da söyleyebiliriz. büyük ihtimalle Şubat sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulabilir.

Whatsapp