Samsung'un Galaxy S7 edge Olympic Edition akıllısı gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor

Samsung, Galaxy S7 edge modelinin olimpiyat özel versiyonunu gün yüzüne çıkartacak.

Samsung, Mart ayında sunduğu Galaxy S7 amiral gemisi ve Galaxy S7 edge adındaki amiral gemisinin hem büyük hem de kavisli ekranlı versiyonu ile akıllı telefon pazarında ilgi gören firmaların başında geliyor.

Samsung, bilindiği üzere farklı temalar üzerinde de cihazlar sunmasını seven bir firma ve kısa bir süre önce Batman temalı Galaxy S7 edge Injustice Editon'ı pazara sunmuştu. Daha önce de Iron Man temalı akıllı telefon sunan firma, ayrıca olimpiyatlar için de cihazlar sunmakta.

Bir süredir Samsung'ın Galaxy S7 edge Olympic Edition adındaki bir akılı telefon modeli hakkında bilgiler gelmekte. Bu cihazın ne zaman sunulacağına dair bilgi şu ana kadar bulunmazken, yeni haberlere göre 7 Temmuz tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Cihazın görselleri ortaya çıkarken, baktığımızda arka kısımda olimpiyat halkaları dikkat çekiyor.

Teknik özellikler açısından ise farklılık içermeyecek. Buna göre 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde kavisli Super AMOLED ekran içeriyor. Cihaz gücünü ise 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden almakta.

Samsung Galaxy S7 edge, 4GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi ise 32GB olmakta. 12MP Ois destekli arka kamera ve 5MP ön kamera içeren akıllı telefonda ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Henüz Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition cihazın fiyatının ne olacağına dair bilgiler ise bulunmamakta.

Whatsapp