Samsung'un Galaxy S7 cihazının zırhlı versiyonu görselleri ortaya çıktı

Samsung, her sene olduğu gibi bu sene de amiral gemisinin dayanıklı versiyonunu satışa sunacak.

Samsung, her sene yeni modeller sunmaya devam ederken, firmanın özellikle de amiral gemisi serisi Galaxy S modelleri yüksek satış rakamları ile firmayı sırtlarken, kısa süre önce firmadan amiral gemisi seviyesinde Galaxy S7 duyurusu gelmiş ve ayrıca bu cihazın büyük ve kavisli ekranlı versiyonu da Galaxy S7 edge adı ile duyurulmuştu.

Samsung, ayrıca her sene amiral gemisinin zırhlı bir versiyonunu da sunarken, Active adı ile sunulan bu modeller ABD'de büyük cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden sunulurken, son olarak geçtiğimiz sene Galaxy S6 Active adındaki model gelmişti. Hatırlanacağı üzere ilk Active modeli ise 2013'de Galaxy S4 ile gelmişti.

Bu sene de iddialara göre Samsung, Galaxy S7 akıllı telefon modelinin Active modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefonun hazırlıkları sürerken, cihazın ilk görselleri de ortaya çıktı.

Görsellere baktığımızda arka tarafında kamuflaj içeren tasarımı ile askeri dayanıklılık standartlarına dikkat çekildiğini söyleyebiliriz. Yan kısımlarda dayanıklık bölüm, cihazın düşme, çarpma gibi tehlikelerden korumka için tasarlanmış.

Yeni Galaxy S7 Active akılıı telefon donanım yönünden ise Galaxy S7 ile farklı olmayacağını söyleyebiliriz. Akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak ve ayrıca 4GB sistem belleği ile gelecek.

Cihazın ABD'de AT&T üzerinden Galaxy S7'nin fiyatına yakın bir fiyatla satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp