Samsung'un Galaxy Note7 modeli ne zaman pazara sunulacak?

Samsung, Galaxy Note7 phablet modelini duyurunun hemen arkasından pazara sunabilir.

Ve Samsung, bir süredir büyük merakla beklenen duyurusunu gerçekleştirdi. Güney Kore merkezli teknoloji devi 2 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini resmi olarak duyurdu. Senenin ikinci önemli Unpacked etkinliği olacak olan bu  yeni etkinlikte de S-Pen destekli yeni phablet modeli olarak Galaxy Note7'nin duyurulması bekleniyor.

Yeni cihaz 2 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak, ancak cihazın ne zaman satışa sunulacağı da merak konusu. Bu konuda bilgiler d egleirken, şimdi de yeni habere göre Samsung, duyuru ile aynı günde Galaxy Note7'yi ayrıca satışa sunacak. Bu da 2 Ağustos tarihinde yeni akıllı telefonun raflardaki yerini alacağı anlamına geliyor.

Firmanın özellikle de Brezilya'da Ağustos ayında düzenlenecek olan Yaz Olimpiyatları'nın potansiyelini kullanmak için duyuru ile aynı günde cihazını satışa sunma kararı aldığı kaydedilmekte.

Akıllı telefon ZAUBA'dan yeni gelen bilgilere göre suya dayanıklı tasarım içerecek ve ayrıca önceki Galaxy Note modelleri gibi de S-Pen desteğine sahip olacak.

5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içerecek olan Samsung Galaxy Note7 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 4GB ya da 6GB olarak gelecek. 

Cihaz 64GB dahili veri kapasitesi içerirken, cihazın yonga seti de iki farklı versiyon olarak Qualcomm Snapdragon 821 ya da Samsung Exynos 8893 olacak. Bu yonga setleri farklı pazarlarda satışa çıkacak.

12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera akıllı telefon ile beraber geliyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile sunulacak olan akıllı telefon kavisli yapıya sahip ekran içerecek.

Whatsapp