Samsung'un Galaxy Note7 modeli Avrupa pazarına ne zaman sunulacak?

Samsung'un Galaxy Note7 akıllı telefonunun Avrupa'da satışa sunulacağı tarih detaylanıyor...

Samsung, bir kaç gün sonra düzenleyeceği yeni bir etkinlikle önemli bir akıllı telefon modelinin resmi duyurusunu gerçekleştirecek. Galaxy Note7 adı ile gelecek olan bu yeni akıllı telefon 2 Ağustos Salı günü düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyurulacak.

Cihazın duyurulmasına bir kaç gün kala hakkında neredeyse bütün bilgiler ortaya çıktı ve ayrıca resmi bası görselleri de olmak üzere yeni Galaxy Note7 akıllı telefonun tüm tasarımını artık biliyoruz.

Samsung'un yeni akıllı telefonu 2 Ağustos tarihinde duyurulacak, ancak satışa ne zaman çıkacak? Şu an için teknoloji meraklılarının en çok merak ettiği soruların başında bu bulunurken, bu yönde de bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Note7 iddialara göre Avrupa pazarında 16 Ağustos tarihinde satışa çıkacak. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene sunulan Galaxy Note5'in Avrupa pazarına gelmesi oldukça uzun sürmüştü.

Cihazın fiyatına bakacak olursak eğer, Avrupa pazarında 849€ olarak satışa sunulacağı belirtiliyor. Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED dokunmatik ekran içeriyor.

Ayrıca 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 64GB olacak.Akıllı telefon gücünü Samsung Exynos 8893 ya da Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden alacak. Farklı ülkelerde farklı yonga setleri ile sunulacak.

12MP arka kamera, 5MP ön kamera, 3.500mAh batarya ise diğer önemli özellikler olmakta.

Whatsapp