Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı USB Type-C bağlantısı ile sunulacak

Samsung Galaxy Note7 hakkında duyuru öncesinde bilgiler gelmeye devam ediyor...

Samsung, 2 Ağustos tarihinde etkinlik gerçekleştireceğini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Bu etkinliğin yeni Unpacked etkinliği olacağı ifade edilirken, firmanın uzun süredir hakkında bilgiler gelen üst seviye phablet modeli Galaxy Note7'nin resmi olarak duyurulacağı kaydediliyor. 

Son günlerde cihazın oldukça ayrıntılı görselleri ortaya çıkarken, ayrıca listelenen koruyucu kılıflarda da akıllı telefonun render görselleri yer almakta. 

Cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Vietnam üzerinden yeni bir video ortaya çıktı ve bu videoda Galaxy Note7 akıllı telefonun bağlantı olarak USB Type-C ile geleceği gösteriliyor. Şimdiye kadar Samsung'un Gear VR sanal gerçeklik gözlükleri micro USB bağlantısı ile gelirken yeni versiyonun ise USB Type-C ile sunulabileceği de ifade ediliyor.

Yeni videoda 3 adet USB kablo karşımıza geliyor. Bunlardan bir tanesi Microsoft Lumia 950 için USB Type-C kablo olurken, diğer ikisi ise Samsung üretimi olarak geliyor ve bir tanesi micro USB olurken, diğer ise USB Type-C olmakta.

USB Type-C kablo plastik bir koruyucu içerisinde ve N930 model numarası görülebiliyor. Bilindiği üzere Samsung'un yeni üst seviye phablet modeli SM-N930 model numarası ile sunulacak. USB Type-C çok daha hızlı veri transferi ve batarya şarj süresi sunacak.

Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllı telefonunun diğer özelikleri ise 5.8" 2560x1440 piksel Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 821 / Samsung Exynos 8893 yonga seti, 4GB ya da 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi olacak.

https://youtu.be/oNI0L3mD5zs

Whatsapp