Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı için testler gelmeye devam ediyor

Samsung'un yeni akıllı telefonu için veri okuma ve yazma hızı test sonuçları ortaya çıktı

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Samsung, yeni ve üst seviye bir cihazının duyurusunu bu ay başında gerçekleştirdi. Galaxy Note ailesinin en yeni üyesi olarak karşımıza gelen bu yeni akıllı telefon Galaxy Note7 adı ile pazara sunuldu.

19 Ağustos tarihi itibari ile cihaz bazı önemli pazarlarda satışa sunuldu ve satışa çıkmasının ardından da cihaz için testler yapılmaya başlandı ve geçtiğimiz gün Gorilla Glass 5 ile kuvvetlendirilmiş ekranı ve cihazın tümü için çizilme testi videosu gelmişti. Şimdi de 64GB dahili veri kapasitesi içeren cihazın veri hızı için test sonuçları ortaya çıktı.

Galaxy Note7 UFS 2.0 desteğine sahip ve eMMC'ye göre çok daha hızlı bir yapı sunuyor. Cihazın testi için Transcend 32GB Class 10 UHS-I kullanılmış ve hem yazma hem de okuma hızları test ediliyor.

Test sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz ve Galaxy Note7'nin selefi Galaxy Note5'e göre daha yavaş olduğunu da belirtelim. 

Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, firmanın edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekrana sahip. Ayrıca ekran çözünürlüğü de 2560x1440 piksel HD olmakta. 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulan cihaz Çin'de 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

12MP arka kamera içeren akıllı telefonun ön kamerası 5MP çözünürlük sunuyor. Sunulan ülkeye göre Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olmak üzere farklı yonga setleri ile geliyor.

Whatsapp