Samsung'un Galaxy Note7 akıllısı henüz duyurulmamış Android versiyonu ile ortaya çıktı

Galaxy Note7 akıllı telefon gelecek ay gün yüzüne çıkacak ve detaylar gelmeye devam ediyor...

Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note7 şu anda tüm gündemi kaplamış durumda ve farklı kaynaklardan cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Özellikle de benchmark sonuçlarında Samsung'un yeni akıllı telefonu görünmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Galaxy Note7'nin prototip bir modeli Gekkbench'de ortaya çıkmıştı ve baktığımızda model numarası SM-930F olan akıllı telefon geçtiğimiz sene sunulan Galaxy Note5'de yer alan yonga seti ile ve ayrıca Android 7.0 Nougat ile görünmüştü.

Şimdi de Galaxy Note7 yine Geekbench'de ortaya çıktı. Bu sefer SM-935F model numarası görünüyor ve akıllı telefonun kesinlikle Galaxy Note7'nin bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca SM-930 model numarası ile cihaz AnTuTu'da da görünmüştü.

Baktığımızda önemli detaylardan birisinin Android 6.1 olduğunu söyleyebiliriz. Bilindiği üzere şu anda en son Android sürümü Android 6.0.1 ve henüz Android 6.1 duyurulmuş ya da sunulmuş değil.

Geekbench'de Exynos 8893 görünürken, Galaxy S7'de yer alan Exynos 8890'a göre daha yüksek işlemci ve grafik işlemci saat hızları içermekte. Sistem belleği ise 4GB olarak görünüyor. Bu konuda da gelen iddialar akıllı telefonun 6GB sistem belleği ile sunulacak ile Samsung Galaxy modeli olacağı yönünde.

Sonuç olarak iki SM-N935F versiyonu ortaya çıktı ve bunlardan biri 2,161 (tek çekirdek) / 8,280 (çoklu çekirdek) ve diğeri de 2,300 (tek çekirdek) / 8,110 (çoklu çekirdek) puanları aldı.

Whatsapp