Samsung'un Galaxy Note 7 modeli Çin'de daha fazla RAM ile satışa çıkabilir

6GB RAM'li Galaxy Note7, dünyanın en büyük pazarında sunulabilir...

Samsung, bir kaç gün önce Galaxy Note7 adındaki yeni üst seviye phablet modelini resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon önceki Galaxy Note modelleri gibi S-Pen desteği ile gelirken, ayrıca IP68 sertifikası ile suya dayanıklı olarak gelen ilk Galaxy Note modeli olma özelliğine sahip.

2 Ağustos tarihinde tanıtılan Galaxy Note7 duyurunun ardından bir çok ülkede ön siparişe sunulmuş durumda ve kısa süre içerisinde de dağıtımlarına başlanacak. 

Cihazın teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli dokunmatik Super AMOLED ekran içeriyor. Cihazın ekranı ayrıca Gorilla Glass 5 desteğine de sahip.

4GB sistem belleği içeren akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. ABD'de Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti ile satışa çıkacak olan akıllı telefonun ayrıca diğer ülkelerde içereceği yonga seti de Samsung Exynos 8890 olmakta.

Akıllı telefonun arkasında 12MP OiS destekli kamera bulunuyor ve ön kamerası da 5MP olmakta. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Daha önce Galaxy Note7'nin 6GB RAM ile sunulacağına dair bilgiler gelmişti. Ancak bu durum gerçekleşmezken, gelen yeni bilgilere göre Galaxy Note7, 6GB sistem belleği ile dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olarak Çin'de sunulabilir.

Kısa bir süre önce Geeekbench'te ortaya çıkmıştı 6GB RAM içeren cihazın ayrıca dahili veri kapasitesi de 128GB olmakta.

Whatsapp