Samsung'un Galaxy Note 6'sı bu tarihte satışa sunulacak

Samsung, Galaxy Note 6'yı Ağustos ayında ABD pazarına sunacak.

Lider akıllı telefon üreticisi olan Samsung, 2016'ya da oldukça iyi başlarken, 80 milyondan fazla akıllı telefon satışı ile pazarda liderliğini korudu. Yeni Galaxy A ve Galaxy J modellerini sunan firmadan ayrıca amiral gemisi üst seviye model Galaxy S7 ve yeni phablet Galaxy S7 edge'yi de pazara sunmuştu.

Yeni dönemde cihazlar unmaya devam edecek olan firma, ayrıca her sene olduğu gibi bu sene de S-Pen destekli Galaxy Note ailesinin yeni nesil üyesini de satışa sunacak ve Galaxy Note 6 adı ile geleceği ifade edilen bu akıllı telefon için bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Şimdi de bu akıllı telefonun ne zaman sunulacağına dair bilgiler gelirken, doğru verdiği sızıntılar ile tanınan Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks cihazın Amerika Birleşik Devletleri'nde Ağustos 15'in olduğu hafta cihazını satışa sunulacağını belirtiyor.

Yeni akıllı telefon iddialara göre 5.8" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. 6GB sistem belleği içerecek olan yeni cihazın versiyona göre Snapdragon 820'nin saat hızı yükseltilmiş versiyonu olarak gelecek olan Qualcomm Snapdragon 823 ya da saat hızı yükseltilmiş Samsung Exynos 8890 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Ayrıca bu yeni akıllı telefon IP68 sertifikası ile suya dayanıklı yapı da içerebilir. 12MP arka kamera içerecek olan cihaz metal kasa tasarımı ve S-Pen desteği ile sunulacak.

Samsung'un ayrıca 4GB RAM ve Snapdragon 820 ile Lite bir versiyon da sunabileceği ifade ediliyor.

Whatsapp