Samsung'un Galaxy C9 akıllısı ZAUBA'da ortaya çıktı

Galaxy C9, test sürecinde Hindistan'da gün yüzüne çıktı...

Samsung, bu sene yepyeni modeller pazara sunarken, gelecek sene için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve özellikle yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve ayrıca Galaxy A (2017) modelleri başta olmak üzere yeni akıllı telefon modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. 

Firmanın ilerleyen dönemde sunacağı modellerden birisi de Galaxy C9 olurken, bu cihaz, Hindistan'da ülkeye giriş yapan gümrüklü malların listelendiği ZAUBA'da ortaya çıktı. Baktığımızda 2 adet Samsung SM-C9000 akıllı telefon 19 Eylül tarihinde test için Hindistan'a gönderilmiş. Ekran büyüklüğü 6" olarak görünüyor.

Ancak daha önce ise 19 Ağustos tarihinde bu sefer 8 adet Samsung SM-C9000 akıllı telefon test için gönderilirken, bu akıllı telefonun ekranı ise 5.7" olarak yer almakta.

Samsung'un Galaxy C5 modeli 5.2", Galaxy C7 modeli 5.7" ekran içeriyor ve Galaxy C9'un da 6" büyüklüğünde ekran ile gelmesini bekleyebiliriz. Ancak farklı pazarlarda firma farklı ekrana sahip Galaxy C9 modelleri de sunabilir. Şu an için bu konuda bilgi bulunmuyor.

Ayrıca ZAUBA üzerinden Galaxy C9'un fiyatına dair de bilgi bulunuyor. Akıllı telefon 17.107 INR, yani yaklaşık 255$ civarında fiyat etiketine sahip olarak listelenmiş.

Samsung'un bu yeni akıllı telefonun ne zaman duyurulacağına dair bilgi gelmiş değil. Ancak büyük ihtimalle yakında Çin'de TENAA'da sertifikasyon sürecinde bu cihaz hakkında daha fazla bilgi elde edebiliriz.

Whatsapp