Samsung'un Galaxy C5 ve C7 modelleri Çin'de satışa sunuldu

Samsung, akıllı telefon modellerini büyük oranda ilk olarak Çin'de satışa sunuyor.

Samsung, bu sene yine akıllı telefon pazarında ilgileri üzerine çekmiş ve bir çok yeni modelin duyurusunu gerçekleştirerek, modellerini pazara sunuyor ve ilerleyen dönemde de sunmaya devam edecek.

Samsung'un bu sene resmi olarak duyurulan akıllı telefon modelleri arasında yeni Galaxy C serisi de yer alırken, ilk modeller olarak Galaxy C5 ve Galaxy C7 Mayıs ayı sonuna doğru resmi olarak duyurulmuştu.

Gelen bilgilere göre her iki yeni akıllı telefon da dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa sunulmuş durumdalar. Bu modeller duyurunun ardından ön siparişe de sunulmaya başlanmışlardı.

Cihazların teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Samsung Galaxy C5 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana ile birlikte geliyor. 4GB sistem belleğine sahip olan yeni akıllı telefon 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 617 yonga setinden güç alıyor.

32GB / 64GB olarak iki farklı dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefonun arkasında 16MP kameraya yer verilirken, ayrıca 8MP kamera da önde konumlandırılmış. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ayrıca 2.600mAh batarya içeriyor.

Samsung Galaxy C7 ise diğer modelden farklı olarak 5.7" büyüklüğünde Full HD ekran ile geliyor. Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti bu cihazda bulunurken, batarya ise 3.300mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp