Samsung'un destek sitesinde listelenen Galaxy X (SM-G888N0), sağlam bir akıllı telefon olacak

Samsung Galaxy X'in Samsung destek sitesindeki verilere göre sağlam bir akıllı telefon olacağı belirtiliyor.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, önümüzdeki yıl katlanabilir bir akıllı telefonu piyasaya sunacak ancak bu, cihazın global pazarlardaki tüm ülkelerde satın alınabileceği anlamına gelmiyor. Samsung Galaxy X olarak anılacak olan katlanabilir akıllı telefon, daha önce SM-G888N0 model numarası ile şirketin destek sitesinde listelenmişti. 

Ne yazık ki, Samsung SM-G888N0 model numarası ile anılan akıllı telefon, heyecanla beklenen Galaxy X katlanabilir akıllı telefon olmayacak. Zira bu cihazın, profesyoneller için sağlam bir iş telefonu olacağınq dair izler ortaya çıkmaya başladı. Samsung birkaç gün önce, Güney Kore'de yüksek hızlı akıllı tren ve metrolar için haberleşmeyi sağlayacak gelecek nesil teknolojinin önemini vurgulayan bir basın açıklaması yayınladı.

Güney Koreli şirket, basın açıklamasında, LTE-R yeni nesil iletişim teknolojilerini destekleyen cihazlardan bir tanesi olan Samsung SM-G888N0 modelinin sağlam bir telefon olduğunu doğruladı.

Samsung SM-G888N0 ile ilgili başka ayrıntılar bulunmuyor, ancak artık bu cihazın profesyoneller için sağlam bir akıllı telefon olduğunu biliyoruz, ki şimdilik bu bile önemli bir bilgi. Ayrıca, cihazın şimdilik sadece Güney Kore pazarında satışa sunulacağı biliniyor. 

Whatsapp